Inaugurem Blog By: Nits de cinema oriental
En 10 anys d'història, el Festival Nits de cinema oriental ha anat creixent i adaptant-se. Cada cop tenim més presència a les xarxes, hem impulsat projectes de tot tipus i, en aquesta edició, hem engegat també un blog de les Nits. Tenim una pàgina web, que segur que tots coneixeu, però hem creat un segon canal de comunicació més informal per parlar de forma divertida de tot el que envolta les Nits. A més, aquest blog té un altre objectiu més important: donar veu a tota la comunitat bloguera.

Des de les Nits creiem que els blogs sou el millor altaveu per un festival com els nostre. Apassionats, cinèfils, participatius.... la vostra és també la nostra filosofia i per això volem crear una sinergia entre espectadors i organitzadors, entre col·laboradors i amics. En lloc de limitar-nos a recopilar les informacions que apareixen a Internet, us donem veu i us convidem a participar-hi. Aquest serà un blog de tots, gestionat per vosaltres, on tindreu autoritzacióper publicar-hi notícies, imatges, comentaris, reviews i previews de les pel·lícules projectades... i no només cinema. Si el que us agrada és parlar de cuina, d'Anime, Manga... perquè no hi dieu la vostra?

Hem convidat a diferents blogs relacionats amb el cinema o la cultura asiàtica però tots esteu convidats a participar-hi. Sou bloguers i teniu interès a col·laborar? Feu-nos-ho saber i valorarem la vostra proposta.

Tots som Nits

Festival Nits de cinema oriental